Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
veya 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40 min
Maronenrisotto
30 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 menit
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 menit
Bärlauch-Risotto
35 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min