Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
veya 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
G´schwindes Kürbisrisotto
25min
Spargel-Carbonara
30min
Risotto mit Zucchini
40min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Kabeljau mit Bärlauchkruste
45min
Maronenrisotto
30min
Bärlauch-Risotto
35min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min