Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
veya 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 868 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Zitronenrisotto
40p
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35p
Risotto mit Steinpilzen
50p
Spargel-Carbonara
30p
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45p
Steinpilz-Risotto
40p
Bärlauch-Risotto
35p
Spargel-Risotto mit Garnelen
50p
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45p
Risotto mit Zucchini
40p
Spargel-Safran-Risotto
35p
Grünes Spargel-Risotto
45p