Cihazlar ve Aksesuarlar
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Hazırlık 35 dk
Toplam 5sa
4 glazen
Malzemeler
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 glazen
Sodyum
5888 mg
Protein
100.2 g
Kalori
14469 kJ /
3458.2 kcal
Yağ
95.2 g
Lif
22.3 g
Doymuş Yağ
30.3 g
Karbonhidrat
484.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
140 jaar Vorwerk
16 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pulled Pork
Değerlendirme yok
Pistache Shake met Witte Chocolade
Değerlendirme yok
Pindakaas en koekjesijs
Değerlendirme yok
Charoset
15 dk
Mango-kokos lekkernij
Değerlendirme yok
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Değerlendirme yok
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1sa 15 dk
Veenbessen-chocolade cakemix
Değerlendirme yok
Vanille yoghurt
12sa 20 dk
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 dk
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3sa
Kalfszwezerik met lente-uien
Değerlendirme yok