Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
veya 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 57.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 2010.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Değerlendirme yok
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenrijst
Değerlendirme yok
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Lactosevrije tiramisu
Değerlendirme yok
Paaspastei
Değerlendirme yok
Scandinavische hamburger
4h 10min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Değerlendirme yok
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min