Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 64 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Dip d'asperges blanches
15min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mignardises à la mousse de fruit
7h 45 min.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Aïoli traditionnel
10 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min