Tarbot in champagnesaus

Tarbot in champagnesaus

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 porties

Malzemeler

Basmatirijst
  • water
    1300 g
  • zout
    1 - 1 ½ tl
  • olijfolie
    30 g
  • basmati rijst
    300 g
Tarbot in champagnesaus
  • sjalotten gehalveerd
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • visbouillon in poeder
    1 el
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    170 g mousserende witte wijn
  • tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)
    6
  • zout aanpassen aan de smaak
    2 snuifjes
  • gemalen peper aanpassen aan de smaak
    4 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk)
    3 el
  • eierdooiers
    5

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 1177.9 mg
Protein 71.2 g
Kalori 3449.7 kJ / 824.5 kcal
Yağ 36.8 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 15.4 g
Karbonhidrat 42.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...