Cihazlar ve Aksesuarlar
Tarbot in champagnesaus
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 porties
Malzemeler
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1177.9 mg
Protein
71.2 g
Kalori
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Yağ
36.8 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
15.4 g
Karbonhidrat
42.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
140 jaar Vorwerk
16 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Değerlendirme yok
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3sa
Pindakaas Crackers
35 dk
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Değerlendirme yok
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Değerlendirme yok
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Değerlendirme yok
Gegrilde zeevruchten plank
Değerlendirme yok
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Değerlendirme yok
Simit - Turkse sesam bagel
2sa 10 dk
Kurkuma schillen
Değerlendirme yok
Vegan red velvet cupcakes
4sa
Batbout met kaas
30 dk