Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 150 g rote Linsen
- 2 TL Salz und 4-6 Prisen zum Marinieren und Abschmecken
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 400 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 roter Paprika
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Hanföl
- 3 EL Apfelessig
-
3 - 4
Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 927 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1h 10min
Bohnenhummus mit Kimchi
10 dk
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Sommerhummus
35 Min
Walnuss-Spinat-Chutney
45 Min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1h 10min
Sellerie mit Brot-Crumble
50 Min
Maronipressknödel
1h 50 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Linsenaufstrich
30min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Rotkrautstrudel
1h 10min