Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 150 g rote Linsen
- 2 TL Salz und 4-6 Prisen zum Marinieren und Abschmecken
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 400 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 roter Paprika
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Hanföl
- 3 EL Apfelessig
-
3 - 4
Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 927 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wintersalat
55min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15min
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Linsenaufstrich
30 Min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1h 20min
Maronicreme
15min
Sommerhummus
35 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Maronipressknödel
1h 50min
Rotkrautstrudel
1 Std. 10 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min