Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 150 g rote Linsen
- 2 TL Salz und 4-6 Prisen zum Marinieren und Abschmecken
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 400 g Wasser
- 250 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 1 roter Paprika
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Hanföl
- 3 EL Apfelessig
-
3 - 4
Zweiglein Majoran, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1164 kJ / 278 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 927 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsenaufstrich
30 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10 min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 min.
Sellerie mit Brot-Crumble
50 min.
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Sommerhummus
35 Min
Maronicreme
15 Min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln
1u. 10min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 min