Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried adzuki beans
- 500 g water, plus extra to soak
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ tsp sesame seeds
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground coriander
- 1 garlic clove
- 1 piece lime peel, no white pith
- ½ tsp sea salt
- 800 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 3 cm fresh ginger
- 5 cm kombu (see Tip)
- 500 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 carrots, cut into pieces (2 cm)
- 150 g fresh sweet corn kernels, cut off the cob
- 1 tbsp tamari, plus extra to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 46.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 11.6 g
- Sodyum
- 396.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
15-minute noodles
15min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Freeform basic bread
1sa 35 dk
Warm satay bowl
1h 10 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min