Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
veya 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1237 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Pea Soup
30 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Grisons Barley Soup
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
White Bean Soup
2h 45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Hungarian Mushroom Soup
35min