Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 (29 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 russet potato (approx. 12 oz)
  • 12 oz broccoli stems
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 oz celery, in pieces
  • 2 oz carrots, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 28 oz onion skin broth, homemade (see Tip)
    veya 28 oz vegetable broth
  • 4 oz crème fraîche
  • 2 green onions, thinly sliced

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1305 kJ / 312 kcal
Protein
8 g
Karbonhidrat
29 g
Yağ
20 g
Doymuş Yağ
9 g
Lif
2 g
Sodyum
1237 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler