Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.7 42 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • russet potato (approx. 12 oz)
    1
  • broccoli stems
    12 oz
  • extra virgin olive oil divided
    1 oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • celery in pieces
    2 oz
  • carrots in pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • onion skin broth, homemade (see Tip)
    28 oz
    28 oz vegetable broth, (see Tip)
  • crème fraîche
    4 oz
  • green onions thinly sliced
    2

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1237 mg
Protein 8 g
Kalori 1305 kJ / 312 kcal
Yağ 20 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...