Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 russet potato (approx. 12 oz)
- 12 oz broccoli stems
- 1 oz extra virgin olive oil, divided
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz celery, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 1 garlic clove
-
28
oz onion skin broth, homemade (see Tip)
veya 28 oz vegetable broth - 4 oz crème fraîche
- 2 green onions, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1237 mg
Alternatif tarifler
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 55 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Curried Lentils
5h 15 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Carrot Ginger Soup
20 min