Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (isteğe bağlı)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
veya 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Stem Soup
55min
Pea Gazpacho
4h 15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Borscht
50 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus cream soup
30 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Sicilian Caponata
30 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Fennel Risotto
35 Min