Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (isteğe bağlı)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
veya 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Creamy courgette soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Gazpacho
1h 15min
Creamy pea soup
40min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Smooth fennel and carrot soup
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min