Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 526 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna Pasta
30min
Coulibiac
2h 15min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Berry mousse
4u. 50min
Tomato Sauce
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Houmous
13h 30 min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min