Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 Std. 10 Min
Bircher Müsli
12h 10min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Elmalı Kurabiye
1h 15min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45min