Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Siyah Zeytin Ezmesi
50min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30min
Orman Kebabı
1h
Gazpacho
10min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25min