Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 tepeleme tk kimyon tohumu
- 4 tepeleme tk kişniş tohumu
- 1 ½ tk tuz
- 30 g kişniş yaprağı, süslemek için ekstra kişniş
-
50
g soyulmuş, taze Hindistan cevizi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
(isteğe bağlı)
veya 3 tepeleme yk Hindistan cevizi tozu (isteğe bağlı) - 80 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 300 g soğan, dörde bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ½ - ¾ tk toz acı kırmızı biber
- 1000 - 1200 g balkabağı, çekirdekleri çıkarılmış, kabuğuyla birlikte 8 parçaya bölünmüş
- 300 g yeşil mercimek
- 1000 g su
- 250 - 300 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 50 g krema (isteğe bağlı)
-
80
g ekşi krema (isteğe bağlı)
veya süzme yoğurt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1504 kJ / 358 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 Min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 godz. 5 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Rokalı Pesto
10 min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok