![Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5) Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1f22600d607879448fa32acf83a5da03/Derivates/7c484b4a68c6f1283ac00a00b0b17f88303a0f1b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 656.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1hod. 40min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Butter Board
10 min
Tzatziki
20min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Orange and Coconut Smoothie
5min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1hod. 15min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h