Cihazlar ve Aksesuarlar
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
656.3 mg
Protein
3 g
Kalori
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Yağ
19.6 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
25.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slicing and Grating (TM5)
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Değerlendirme yok
Gnocchi with Courgettes
20 dk
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 dk
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1sa
Asparagus Risotto
45 dk
Basil pesto
10 dk
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 dk
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 dk
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 dk