Cihazlar ve Aksesuarlar
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (isteğe bağlı)200 g
-
cashew nuts (isteğe bağlı) for serving
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
625 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1246.9 kJ /
298 kcal
Yağ
24.3 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
16.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 dk
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 dk
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 dk
Smoky Paprika Rub
5 dk
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 dk
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1sa 30 dk
Carrot and swede mash
25 dk
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 dk
Crab Salad on English Muffins
2sa 45 dk
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 dk
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 dk
Super Quick Broccoli Salad
5 dk