Cihazlar ve Aksesuarlar
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (isteğe bağlı)200 g
-
cashew nuts (isteğe bağlı) for serving
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
625 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1246.9 kJ /
298 kcal
Yağ
24.3 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
16.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1sa 20 dk
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 dk
Broccoli and Apple Salad
5 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 dk
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 dk
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 dk
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 dk
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk