Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots, cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine, drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha® sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Vegetables
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 1 Lebanese cucumber, unpeeled, ends removed
- 1 carrot, trimmed and peeled
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507.5 kJ / 360.3 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 79.1 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 632.9 mg
Alternatif tarifler
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Vegan fruity dream (TM6)
5min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Vegan ube ice cream
24 Std. 10 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min