Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 405 mg
Alternatif tarifler
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 godz.
Homemade "Velvety" Cheese
4 Std. 40 Min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Pickled vegetables
745 Std.
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Black garlic and onion jam
55min