Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 405 mg
Alternatif tarifler
Waffle cones
35min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
1h 30min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Nut butter dressing
5min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min