![Liquid beef stock Liquid beef stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F832B180-168C-4DEC-89AE-4D35E3BB0D93/Derivates/84A921AB-AF1C-4DD9-8AB1-7A9A1FDE7EB0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 400 - 500 g beef meat and short bones (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 10 black peppercorns
- 5 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1200 - 1400 g water, to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)
- Besin Değeri
- şuna göre 1320 g
- Kalori
- 3354 kJ / 801.6 kcal
- Protein
- 100.8 g
- Karbonhidrat
- 31.1 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 2385.2 mg
Alternatif tarifler
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Ground Meat
35min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Coconut Milk Yogurt
13h
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1h 50min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1u. 5min
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min