Rye sourdough loaf

Rye sourdough loaf

4.3 13 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 18sa 20 dk
12 slices

Malzemeler

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
  • rye flour
    100 g
Sourdough
  • extra virgin olive oil to grease
  • filtered water
    350 g
  • wholemeal plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baker's flour
    50 g
  • salt
    2 tsp
  • caraway seeds to taste (optional)
    1 - 2 tsp
  • ice cubes (approx. 10)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Sodyum 393.2 mg
Protein 6.1 g
Kalori 873.9 kJ / 208.9 kcal
Yağ 0.8 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 0.1 g
Karbonhidrat 43.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...