Cihazlar ve Aksesuarlar
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
pork tenderloin room temperature, approx. Ø 5-6 cm500 g
-
bacon8 slices
-
garlic cloves2
-
onion quartered60 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream200 g
-
water700 g
-
tomato purée20 g
-
sweet smoked paprika5 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
Marsala wine, sweet or dry30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley leaves finely sliced, for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
1082.7 kcal /
4529.9 kJ
Protein
39.8 g
Yağ
66.9 g
Karbonhidrat
78.6 g
Lif
6.2 g
Doymuş Yağ
28.8 g
Sodyum
1186.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

There's Always Room At Our Table
27 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda