![Venison Stew with Root Vegetables and Prunes Venison Stew with Root Vegetables and Prunes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/565550E4-AD4D-4D81-9AA3-5367D27EAC17/Derivates/a34eadee-58ac-4cc6-b752-e8d56c74f892.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 952 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scotch Broth
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min