Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 952 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Traditional Irish Stew
2h 40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Chilli con Carne
40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min