Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 952 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50 min.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Venison and Potato Goulash
50min