Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
201 mg
Protein
10 g
Kalori
1544 kJ /
369 kcal
Yağ
11 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
57 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Cutter
27 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Garlic Salmon
2 h 20 min
Christmas Gingerbread (Poland)
1 h 25 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min
Salmon and Mushroom Rice
1 h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
15 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 h 10 min
Banana Peel Cookies
1 h 30 min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1 h 30 min
Salt Cod Fritters
45 min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 min