
Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
369 kcal /
1544 kJ
Protein
10 g
Yağ
11 g
Karbonhidrat
57 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
2 g
Sodyum
201 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Thermomix® Cutter
27 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda