Uyumlu sürümler
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
Plum Sauce
- ½ cinnamon stick, broken in pieces
- 1 star anise
- 1 clove
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 225 g plums, pitted, cut in pieces (2 cm)
- ½ orange, peeled, flesh only, cut in pieces
- 15 g onion, quartered
- 20 g cider vinegar (eg. apple)
- 40 g light brown sugar
- 20 g soy sauce
- 10 g honey
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dumpling Wrappers
- 170 g water, plus 10 g (optional)
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
Duck Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp ground Sichuan pepper
- 1 pinch coarse sea salt
Assembly and Cooking
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2119 kJ / 507 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 7.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 819 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Ramen with Tofu
50min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55min
Frozen Negroni
3h 15min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Değerlendirme yok
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Prawn Cocktail
15min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Bloody Mary
10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min