Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus with Romesco Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (isteğe bağlı) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
6 g
Kalori
917 kJ /
222 kcal
Yağ
19 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Celebrate Spring
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Peas and Sweetcorn
15 dk
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 dk
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 dk
Steamed Broccoli and Courgettes
15 dk
Sautéed Courgettes (200 g)
20 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Mint Courgettes
30 dk
Steak au Poivre
20 dk
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1sa
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 dk
Salmon with Aromatics at 50°C
1sa 40 dk
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 dk