Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 114.5 mg
Alternatif tarifler
No fail mash potato
20 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken Pizzaiola
50min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min