水煮牛肉

水煮牛肉

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 根
  • 30 克
  • 切片
    50 克
  • 乾辣椒 切段
    15 根
  • 切段
    80 克
  • 600 克
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 麻辣醬
    10 克
  • 牛肉片
    500 克
  • 蒜苗 切斜片
    100 克
  • ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 23.7 g
Kalori 1742 kJ / 416 kcal
Yağ 32.5 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...