Cihazlar ve Aksesuarlar
絲瓜蛤蜊豆腐湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨450 克
-
油15 克
-
薑 切片15 克
-
水1300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
絲瓜 去皮切滾刀塊400 克
-
豆腐 切丁(2公分)200 克
-
蔥 切蔥花10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15 g
Kalori
535.1 kJ /
144.2 kcal
Yağ
7.2 g
Lif
1.6 g
Karbonhidrat
9.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
減醣大作戰
11 Tarif
Tayvan
Tayvan