客家小炒

客家小炒

3.6 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份

Malzemeler

  • 五花肉 切條
    150 克
  • 五香豆干 切條
    120 克
  • 乾魷魚 以清水泡發後切條
    50 克
  • 蠔油
    1 ½ 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 切段
    10 克
  • 芹菜 取莖、切段
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.4 g
Kalori 996.1 kJ / 238.3 kcal
Yağ 18.1 g
Lif 1.236 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...