Cihazlar ve Aksesuarlar
客家小炒
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
五花肉 切條150 克
-
五香豆干 切條120 克
-
乾魷魚 以清水泡發後切條50 克
-
蠔油1 ½ 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
蔥 切段10 克
-
芹菜 取莖、切段30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.4 g
Kalori
996.1 kJ /
238.3 kcal
Yağ
18.1 g
Lif
1.236 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan