
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hindistan cevizi tozu sultan lokumlarını kaplamak için
- 500 g süt
- 175 g şeker
- 125 g irmik
- 100 g tereyağı parçalara bölünmüş
- 1 tk şekerli vanilin
- 100 g krema
- fındık süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 3712 kcal / 15541 kJ
- Protein
- 49 g
- Yağ
- 261 g
- Karbonhidrat
- 316 g
- Lif
- 45 g
Alternatif tarifler
Lokumlu Kıtır Çikolata
2sa 20 dk
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Damla Sakızlı Lokum
26sa 50 dk
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26sa 50 dk
Etsiz Çiğ Köfte
50 dk
Portakallı Lokum
26sa 50 dk
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26sa 50 dk
Ayva Tatlısı
3sa
Keşkül
3sa 20 dk
Pirinçli Yayla Çorbası
50 dk
Otlu Gözleme
1sa 50 dk