Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hindistan cevizi tozu, sultan lokumlarını kaplamak için
- 500 g süt
- 175 g şeker
- 125 g irmik
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 tk şekerli vanilin
- 100 g krema
- fındık, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 15541 kJ / 3712 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 316 g
- Yağ
- 261 g
- Lif
- 45 g
Alternatif tarifler
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1h 5min
İncir Uyutması
3 godz. 30 min
Portakallı Lokum
26 Std. 50 Min
Kıyma
35 Min
Etsiz Çiğ Köfte
50 Min
Tahin Pekmez
15min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1 Std. 15 Min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 Std. 50 Min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26 Std. 50 Min
Tuzlu Kurabiye
1 Std.
Güllaç
3 Std. 25 Min
Fındıklı Lokum
27 godz. 5 min