Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hindistan cevizi tozu, sultan lokumlarını kaplamak için
- 500 g süt
- 175 g şeker
- 125 g irmik
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 1 tk şekerli vanilin
- 100 g krema
- fındık, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 15541 kJ / 3712 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 316 g
- Yağ
- 261 g
- Lif
- 45 g
Alternatif tarifler
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20min
Un Kurabiyesi
1 godz.
Damla Sakızlı Lokum
26 Std. 50 Min
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min
Fındıklı Lokum
27h 5min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Kaymaklı Lokum
26h 35 min
İrmik Helvası
1h 25min
Etsiz Çiğ Köfte
50 Min
İncir Uyutması
3h 30min
Açma
2 Std.
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 Min