Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 60 g ui
- 40 g olijfolie
- 500 g rundvlees voor stoofschotels
- 100 g knolselder geschild, in stukken
- 100 g pastinaak geschild, in stukken
- 100 g aardappelen geschild, in stukken
- 100 g wortelen geschild, in stukken
- 900 g water
- 10 g honing
-
1
volle tl runderbouillonpasta
veya 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 ½ tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 laurierblad, gedroogd
- ½ - 1 tl zout
- ½ tl peper, gemalen
- 150 g parelgerst
- brood, krokant, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1961.5 kJ / 468.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 17.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 659.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Waterzooi van kip
1 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Gevulde veggieslakken
45 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min