Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Değerlendirme yok
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok
Geluksbal-raketspiezen
Değerlendirme yok
Gazpacho
1 godz. 15 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Roodbruin gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Cashew- en kokosmelk
10 dk
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 dk
Zachte graanrepen
1h
Romige Marokkaanse bonensoep
35min