Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1074 kJ / 257 kcal
- Protein
- 17.09 g
- Karbonhidrat
- 6.36 g
- Yağ
- 18.14 g
- Lif
- 2.52 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinazierisotto met asperges
40min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Değerlendirme yok
Zeevruchtenstoofpot
1sa 5 dk
Zalmtartaar
10 dk
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Flan van asperges met zeetong
Değerlendirme yok
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Değerlendirme yok
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Mousse van tonijn
10 dk
Champagne en bessen trifle
3u. 40min