Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Walnusshälften
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 15 g Balsamico, dunkel
- 20 g Öl
- 20 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Erythrit
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 250 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 10 g Kürbiskerne
- 150 g gemischter Blattsalat, grob zerzupft
- ½ Birne, reif, in Scheiben (ca. 140 g)
- 80 g Hirtenkäse, light, grob zerbröselt
- 100 g Granatapfelkerne (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 9.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 λεπτ.
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 Min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 Min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10 Min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h