Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 23 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Mandeln
    30 g
  • dicke Bohnen, TK aufgetaut
    200 g
  • Wasser
    1300 g
  • Salz
    2 TL
  • Rote Bete, gegart
    300 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Holunderblütensirup
    20 g
    20 g Honig
  • Weißweinessig
    30 g
  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
    100 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1366 mg
Protein 12 g
Kalori 1414 kJ / 338 kcal
Yağ 24 g
Lif 7 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi

Bunları da beğenebilirsiniz...