Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 80.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Lasagna vegetariana
2h
Frittatina alle zucchine
30 Min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Risotto alla lattuga
30 Min
Mousse alla banana e formaggio
10 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Paella veloce
40 Min
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3h 30min
Risotto radicchio e uva
40 Min
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min