Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 354.1 mg
Alternatif tarifler
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Patate schiacciate al forno
1hod.
Pasta fredda alla norma
30min
Parmigiana di cavolfiori
1hod.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1hod.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2hod.
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1hod.
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1hod. 15min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min