Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Karbonhidrat
- 74.7 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 385.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo e patate
2h
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Scampi alla busara
35 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Linguine allo scoglio
40 min
Pepata di cozze
45 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Sautè di cozze e vongole
40 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min