Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 400 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Patate e fagiolini
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patate lesse
40 Min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Insalata di riso (TM6)
40 Min
Melanzane insaporite (200 g)
30 Min
Carote insaporite (100 g)
10 min