Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 300 g Fleischtomaten, in Stücken
- 550 g Wasser
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ¼ TL Salz und 4-6 Prisen zum Bestreuen
- 1 Fenchelknolle
- 100 g Frühlingszwiebeln
- 120 g Bulgur
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 200 g Karotten, in Stücken
- 200 - 250 g roter Paprika, in Stücken
- 10 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
-
250
g Hühnerbrust, ohne Haut, ohne Knochen
veya 250 g Hühnerkeulen, ohne Haut, ohne Knochen - 2 - 3 Prisen Paprikapulver, rosenscharf
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Zitronenschale, frisch
- 6 Oliven
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 20 g
- Sodyum
- 800 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorsch-Curry
35min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Wilder Wurzel-Topf
2u. 45min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30 min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1u.