Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Zwieback, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Fenchel, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt
- 2 Zweige Thymian
- 300 g Salsiccia, in Scheiben (1 cm)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 20 g Crema di Balsamico
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2775 kJ / 663 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 1376 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1u.
Wirsing-Eintopf
40min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1u.
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Kokos-Kohl-Suppe
35min
Italienischer Linseneintopf
1u.
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1u. 20min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 godz. 30 min