Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (isteğe bağlı)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 684 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 619 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Wirsing-Eintopf
40 min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Spargel-Korma
45 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 min
Kokos-Kohl-Suppe
35min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min