
Cihazlar ve Aksesuarlar
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
405 kcal /
1692.5 kJ
Protein
11.8 g
Yağ
16.3 g
Karbonhidrat
50.8 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Sodyum
74.3 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda