Cihazlar ve Aksesuarlar
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.3 mg
Protein
11.8 g
Kalori
1692.5 kJ /
405 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
50.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Traditional minestrone
45min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min