Cihazlar ve Aksesuarlar
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.3 mg
Protein
11.8 g
Kalori
1692.5 kJ /
405 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
50.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Quinoa tabouli
12sa 40 dk
Chocolate tofu mousse pots
1sa 10 dk
Sweet potato lentil pie
50 dk
Creamy miso mushroom udon
45 dk
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Polenta with mediterranean vegetables
1sa 35 dk
Crispy Korean tofu
1sa 20 dk
Iced four-spice latte (Post-natal)
2sa 10 dk
Millet cashew stir-fry
30 dk
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 dk
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 dk
Warm satay bowl
1sa 10 dk