Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g kereviz kökü, besleyiciye sığacak parçalara bölünmüş
Mayonez
-
130
g ayçiçek yağı
veya 130 g sıvı yağ - 1 yumurta sarısı
- 1 tk hardal
- tuz, damak tadına göre
- toz karabiber, damak tadına göre
-
15
g kırmızı şarap sirkesi
veya 15 g elma sirkesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1473.2 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 140.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haydari
10min
Donmuş Meyve Püresi - 1
10min
Kereviz Salatası
10min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Varoma'da Yoğurt
12 Std.
Yoğurtlu Havuç
50min