Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Prawn and saffron arancini
25h
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min