Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Creamy miso mushroom udon
45min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Café de Paris butter
25min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min