![Roast porchetta with fig macadamia stuffing Roast porchetta with fig macadamia stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cd676e7e5a7a72de4675a2a9d241fd6/Derivates/b0326d58df995d2bb8f33a1e6f8f3e2c33561cc6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 185 g
- Doymuş Yağ
- 65.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 346.8 mg
Alternatif tarifler
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Boba Cheesecake
6h 45min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Salmon en croute
50min
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Caramelised leek and feta tart
2j 25 menit
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min