Cihazlar ve Aksesuarlar
Leftover Vegetable Hummus
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
6 portions
Malzemeler
-
cooked white chickpeas (1 x 400 g can)240 g
-
leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)250 - 300 g
-
tahini to taste (see Tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
parsley, fresh finely chopped, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
282 mg
Protein
7 g
Kalori
944 kJ /
226 kcal
Yağ
14 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Perfect for Dipping
13 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sumac-spiced Houmous
5 dk
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8sa
Mint lemonade
5 dk
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1sa 45 dk
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 dk
Hearty minestrone with herb gremolata
40 dk
Hummus with Peas and Beans
25 dk
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 dk
Charoset
10 dk
Dairy-free Cashew Nut Spread
12sa 10 dk
Aquafaba meringue kisses
2sa 30 dk
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 dk