Leftover Vegetable Hummus

Leftover Vegetable Hummus

4.9 17 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
6 portions

Malzemeler

  • cooked white chickpeas (1 x 400 g can)
    240 g
  • leftover roasted vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see Tip)
    250 - 300 g
  • tahini to taste (see Tip)
    50 - 75 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • garlic clove to taste
    ½ - 1
  • ground cumin to taste
    ½ - 1 tsp
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • parsley, fresh finely chopped, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 282 mg
Protein 7 g
Kalori 944 kJ / 226 kcal
Yağ 14 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...