Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 381.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Sformatini di agretti
1h
Sformatini patate e porri
55min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Canederli agli spinaci
2h 30min