Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
TM6 TM5

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.2 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola, a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Besin Değeri
şuna göre 1 pezzo
Kalori
419.4 kJ / 100.3 kcal
Protein
5.2 g
Karbonhidrat
13.8 g
Yağ
3.1 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Lif
3.2 g
Sodyum
231.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler