Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 1250 g di acqua
- 400 g di spinaci freschi
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di burro, di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
- 2 uova medie
- 25 g di farina tipo 00
- 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca, tritati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 53.4 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 633.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burger di ceci e verdure
40min
Focaccia di patate in padella
1h
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Canederli al formaggio
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Lasagne di verza
2h 30min
Bostrengo
1h 30min
Crostata salata multicolore
1h
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Crespelle agli asparagi
1h 30min