Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing

Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing

4.4 19 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 portions

Malzemeler

Apricot stuffing
  • garlic clove
    1
  • eschalot (approx. 40 g)
    ½
  • butter
    20 g
  • dried apricots
    80 g
  • raw hazelnuts
    50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
Turkey, potatoes and sauce
  • garlic clove
    1
  • eschalot (approx. 40 g)
    ½
  • butter
    20 g
  • water
    500 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • small potatoes well washed, cut into halves
    6
  • skinless turkey breasts
    2
  • dry white wine
    20 g
  • plain flour
    20 g
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 4518.7 kcal / 18906.3 kJ
Protein 516 g
Yağ 191.4 g
Karbonhidrat 155.1 g
Lif 21.8 g
Doymuş Yağ 54.6 g
Sodyum 1640.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...