
Cihazlar ve Aksesuarlar
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
2 portions
Malzemeler
Apricot stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
dried apricots80 g
-
raw hazelnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Turkey, potatoes and sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
small potatoes well washed, cut into halves6
-
skinless turkey breasts2
-
dry white wine20 g
-
plain flour20 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
4518.7 kcal /
18906.3 kJ
Protein
516 g
Yağ
191.4 g
Karbonhidrat
155.1 g
Lif
21.8 g
Doymuş Yağ
54.6 g
Sodyum
1640.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda