Cihazlar ve Aksesuarlar
Black forest pavlova stack
Hazırlık 30 dk
Toplam 5sa 30 dk
12 portions
Malzemeler
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
98.1 mg
Protein
4.5 g
Kalori
1560 kJ /
371 kcal
Yağ
20 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
12.9 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Festive Flavour
105 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pavlova
6sa
Brandy cream
15 dk
Gingerbread pavlova stack
5sa 30 dk
Profiteroles
2sa
Lemon meringue cupcakes
1sa 30 dk
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28sa
Hazelnut meringue roulade
1sa 30 dk
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25sa 15 dk
Summer fruits in mulled cider syrup
45 dk
Berry marshmallow slice
2sa 30 dk
Mixed berry pavlova stack
5sa 30 dk
Salted caramels
4sa 40 dk