
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Auberginen (3-4 Stück)
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
40
g Pecorino
veya Parmesan in Stücken - 3 Zweige Thymian abgezupft
- 60 g Schalotten halbiert
- 150 g Risoni-Nudeln
- 60 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Oliven, schwarz, entsteint halbiert
- 100 g Erbsen, TK aufgetaut
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 346 kcal / 1446 kJ
- Protein
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Lif
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 564 mg