Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Auberginen (3-4 Stück)
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
40
g Pecorino,
veya Parmesan, in Stücken - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 150 g Risoni-Nudeln
- 60 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 564 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Gefüllte Spinattortillas
1h
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Blumenkohl-Korma
40min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 min