Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Auberginen (3-4 Stück)
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
-
40
g Pecorino,
veya Parmesan, in Stücken - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 150 g Risoni-Nudeln
- 60 g Weißwein, trocken
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 100 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 564 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Spinat-Gratin
1j 30 menit
Kartoffel-Quiche
3sa
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Buntes Tomatengratin
1j 30 menit
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1j 25 menit
Linsen-Moussaka
2j 30 menit
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1j 30 menit
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1j
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min